AnaSayfa / Genel / Kahve falında makata parmak atmak

Kahve falında makata parmak atmak

Kahve falında makata parmak atmak yüzünde güller açacağına, büyük işlere imza atacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında makata parmak atmak gördüyseniz:

  • Bazı detaylar veya olaylar sizin uzmanlığınıza ihtiyaç olmadan da yerli yerine oturabilir.

Kahve falında makata parmak atmak eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında makata parmak sokmak ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, ağrı ve sancılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin makatını görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, patron olunacağına delalet eder.

Kahve falında kendi makatını görmek yaşamının yoluna gireceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında makattan kan geldiğini görmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kadın makatı görmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında makat yalamak dertlerinin çarelerine kavuşacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının makatını görmek hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir