AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın makatı görmek

Kahve falında kadın makatı görmek

Kahve falında kadın makatı görmek fal sahibinin şansının açılacağına, kazancın günden güne düşeceğine, bir yere taşınmaya, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kadın makatı gördüyseniz:

  • İnsanların sadece göz boyamak için iş yapmaları, asıl halledilmesi gereken işlerin ihmal edilmesine neden olarak, üretkenliği düşürebilir.

Kahve falında kadının makatını görmek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın makatı görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi makatını görmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının makatını görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında makattan kurt çıktığını görmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, iyi geçiminin biteceğine inanılır.

Kahve falında makata parmak sokmak ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, işlerin bir anda azalacağına rivayet eder.

Kahve falında kıllı makat görmek fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin makatını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir