AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının gözlerine bakmak

Kahve falında kadının gözlerine bakmak

Kahve falında kadının gözlerine bakmak ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, mutlu bir evliliğe, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, mal kaybına uğrayacağına, müjdeli haberler alacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadının gözlerine bakmak gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun insanlarla görüşüp veya pazarlık ettiğiniz durumlarda aşırı isteğinizi belli etmemeniz, kendinizi ağırdan satmanız gerekiyor.

Kahve falında kadının gözlerine bakmak sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kızın gözlerine bakmak nifak sokanların cezalandırılacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin gözlerine bakmak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, araba alınacağına delalet eder.

Kahve falında gözüne bakmak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, hatalarını fark edeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinin gözlerinin içine bakmak bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin gözüne bakmak maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözlerine bakmak uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında göz göze bakmak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir