AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin birinin elinden tutmak

Kahve falında sevdiğin birinin elinden tutmak

Kahve falında sevdiğin birinin elinden tutmak fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, varolan borçların ödeneceğine, huzurlu hissedileceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, hoşluklarla karşılaşacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin birinin elinden tutmak gördüyseniz:

  • İyiliğiniz karşılığında hatırı sayılır teklifler alabilir veya önemli değişikliklerin ilk adımını atabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin birinin elinden tutmak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kızın elinden tutmak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, geçim derdinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş annenin elinden tutmak çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanın elinden tutmak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin elinden tutmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinin elinden tutmak getirisinden daha fazla olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patronun elinden tutmak kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine inanılır.

Kahve falında anne elinden tutmak aile bireylerinin çok üzüleceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir