AnaSayfa / Genel / Kahve falında el okşamak

Kahve falında el okşamak

Kahve falında el okşamak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, uzaktan haberler işiteceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında el okşamak gördüyseniz:

  • Hayranlarınız her tür desteği vermeye hazır.Evden çalışmanız para biriktirmenizi ya da tasarruf yapmanızı, yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler bir yatırımınızla ilgili avantaj elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında elini okşamak uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin elini okşamak maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında eli okşamak biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine tabir olunur.

Kahve falında el okşamak iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, önün açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin okşamak birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin yanağını okşamak iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yanağını okşamak günah işleyeceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına inanılır.

Kahve falında erkeğin yanağını okşamak iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir