AnaSayfa / Genel / Kahve falında memeyi öpmek

Kahve falında memeyi öpmek

Kahve falında memeyi öpmek malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında memeyi öpmek gördüyseniz:

  • İnsanlarla iyi iletişim içinde olmaya devam ediyorsunuz.

Kahve falında memeyi öpmek aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadını memesinden öpmek yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında memeden öpmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına rivayet eder.

Kahve falında iki memeden emzirmek onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi memesinden süt emmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının memesinden süt geldiğini görmek değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine inanılır.

Kahve falında eşinin memelerini görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kadının memelerini okşamak hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, başarıdan başarıya koşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir