AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadını kesmek

Kahve falında kadını kesmek

Kahve falında kadını kesmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, çok pişmanlık duyacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadını kesmek gördüyseniz:

  • Şansa bağlı konulardan kazançlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında kadın kesmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine yorulur.

Kahve falında kadın kafası kesmek çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kadının sakalını kesmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında kadın başı kesmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadını kesmek çevresinin genişleyeceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine inanılır.

Kahve falında kadın saçı kesmek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadının boğazını kesmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadının kafasını kesmek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir