AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın kesmek

Kahve falında kadın kesmek

Kahve falında kadın kesmek yolunda huzurla devam edeceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında kadın kesmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizle ilgili bazı şuuraltı gerginlikleri yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kadını kesmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine işarettir.

Kahve falında bir kadını kesmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadının başını kesmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine işarettir.

Kahve falında bir kadının kafasını kesmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın kafası kesmek bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında kadının boğazını kesmek dertlerden kurtulmaya, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına delalet eder.

Kahve falında bir kadının saçını kesmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya işaret eder.

Kahve falında kadın saçı kesmek sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir