AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakal bıyık bırakmak

Kahve falında sakal bıyık bırakmak

Kahve falında sakal bıyık bırakmak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, gülmeye hasret kalacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sakal bıyık bırakmak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar oluşabilir.

Kahve falında sakal bıyık bırakmak yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına delalettir.

Kahve falında sakal bırakmak gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında top sakal bırakmak çok büyük kazanç elde edileceğine, yarınlarına umutla bakacağına delalet eder.

Kahve falında kirli sakal bırakmak giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına inanılır.

Kahve falında kadını bıyıklı sakal görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, ayrıcalık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sakal bıyık traşı olmak büyük borçlar alınacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kadında sakal bıyık görmek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, herkesten ileriye gideceğine işaret eder.

Kahve falında kendini sakallı ve bıyıklı görmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir