AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakallı bıyıklı kadın görmek

Kahve falında sakallı bıyıklı kadın görmek

Kahve falında sakallı bıyıklı kadın görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında sakallı bıyıklı kadın gördüyseniz:

  • İş veya finans hayatında bazı aksaklıklara neden olacak tutumlar gösterebilirsin.

Kahve falında kadında sakal bıyık görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadını bıyıklı sakal görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, malını ve parasını sağlama alacağına işaret eder.

Kahve falında bıyıklı ve sakallı kadın görmek rahatının da yerine geleceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakallı bıyıklı kadın görmek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine işaret eder.

Kahve falında sakallı bıyıklı bebek görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına yorulur.

Kahve falında sakal bıyık traşı olmak bekarlar için evlenmeye, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında sakal bıyık kesmek kazancının günden güne artacağına, işlerin rayından çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıyık ve sakal görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir