AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadına küfür etmek

Kahve falında kadına küfür etmek

Kahve falında kadına küfür etmek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, umutlarının tazeleneceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, ticaretinin de bozulmayacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kadına küfür etmek gördüyseniz:

  • Düşüncesiz davranışlara eğilimlisiniz.

Kahve falında kadına küfür etmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına tabir olunur.

Kahve falında küfür eden kadın görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, şanssızlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında düşmanına küfür etmek keder yaşayacağına, kişinin rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine küfür etmek üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına rivayet eder.

Kahve falında küfürlü kavga etmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine inanılır.

Kahve falında birinden küfür duymak iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küfür işitmek bir şeyden zarar görmeye, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının küfür ettiğini görmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir