AnaSayfa / Genel / Kahve falında küfürlü kavga etmek

Kahve falında küfürlü kavga etmek

Kahve falında küfürlü kavga etmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, çok üzüntü yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küfürlü kavga etmek gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz konular varsa, tekrara girse bile ısrarcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında küfürlü kavga etmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında kavga etmek küfür etmek kazancının eksileceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına işaret eder.

Kahve falında kavga edip küfür etmek sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine delalet eder.

Kahve falında birinden küfür duymak dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, mubah olmayan yollara sapacağına delalettir.

Kahve falında birinden küfür yemek işlerin hayırlı kapılar açacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küfür edeni görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karısına küfür etmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında eşine küfür etmek çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir