AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının küfür ettiğini görmek

Kahve falında başkasının küfür ettiğini görmek

Kahve falında başkasının küfür ettiğini görmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, depresyona gireceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, itibar edineceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının küfür ettiğini gördüyseniz:

  • Bitmiş şeylere boş verip, önünüzdeki yeni ufuklara bakıp, imkanları değerlindirme gayretinde olmalısınız.

Kahve falında küfür edilmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına alamet eder.

Kahve falında birinin sana küfür ettiğini görmek sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün küfür ettiğini görmek hem amaçlarına nail olamayacağına, yaşam tecrübesi edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin küfür ettiğini görmek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının küfür ettiğini görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine alamet eder.

Kahve falında küfür ettiğini görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında küfür edildiğini duymak fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, ana baba sözü dinlemeye yorulur.

Kahve falında babasının küfür ettiğini görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir