AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda siyah kıllar görmek

Kahve falında vücudunda siyah kıllar görmek

Kahve falında vücudunda siyah kıllar görmek dertlerin artacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda siyah kıllar gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda kafanızda bazı fikirler ya da öngörüleriniz olabilir.

Kahve falında vücudunda siyah kıllar görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında vücutta siyah kıl görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi vücudunda kıl görmek onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına delalettir.

Kahve falında vücudun kıllandığını görmek kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıllı kadın vücudu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında vücudu kıllanmış görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, hayırlı haberlere delalet eder.

Kahve falında vücut kıllarını kesmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında vücudundaki kılları kesmek işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, endişelerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir