AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronları görmek

Kahve falında patronları görmek

Kahve falında patronları görmek amaçlarının da gerçekleşeceğine, kazancının eksilmeyeceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, sıkıntılarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patronları gördüyseniz:

  • Gayrimenkulle ilgili, aile büyüklerine bağlı veya iş birliği, ortaklık ya da ekip çalışması gerektiren işler şanslı şekilde ilerliyor.

Kahve falında yeni patron görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında patronundan para almak çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına delalettir.

Kahve falında patronun öldüğünü görmek takdir edileceği işler yapacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patronunu ve eşini görmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına rivayet eder.

Kahve falında patronunun sarıldığını görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına delalettir.

Kahve falında patronunun öptüğünü görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında patronu ve eşini görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında patronun işten çıkardığını görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir