AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronun arabasını sürmek

Kahve falında patronun arabasını sürmek

Kahve falında patronun arabasını sürmek hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, şansızlığın kırılacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine delalet eder.

Kahve falında patronun arabasını sürmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerden destek alacak probleminizden en kısa sürede kurtulmayı başaracaksınız.

Kahve falında patronun arabasını sürmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında patronun arabasını kullanmak saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında patronla arabaya binmek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, sıkıntılara neden olacağına inanılır.

Kahve falında patronun arabasına binmek neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine yorulur.

Kahve falında patronun arabasını görmek hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayı geriye sürmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının arabasını sürmek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına işaret eder.

Kahve falında yeni bir araba sürmek hastalıktan şifa bulmaya, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir