AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın öpmek

Kahve falında kadın öpmek

Kahve falında kadın öpmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, örnek insan olacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine delalettir.

Kahve falında kadın öpmek gördüyseniz:

  • Kendinize hangi koşul veya ortamlarda, tam olarak ne yapmak istediğiniz sorusunu sormanız gerekiyor.

Kahve falında kadınları öpmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığı bir kadını öpmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, bunalıma gireceğine işaret eder.

Kahve falında bir kadını öpmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın kalçası öpmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kadının elini öpmek tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına delalettir.

Kahve falında evli kadın öpmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadını boynundan öpmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında genç kadını öpmek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir