AnaSayfa / Genel / Kahve falında genç kadını öpmek

Kahve falında genç kadını öpmek

Kahve falında genç kadını öpmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına alamet eder.

Kahve falında genç kadını öpmek gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamadığınızda yanında aşırı aktivite göstereceksiniz.

Kahve falında genç bir kadını öpmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına yorulur.

Kahve falında genç kadını öpmek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında genç birini öpmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına işaret eder.

Kahve falında genç bir kızı dudağından öpmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında genç bir kızı öpmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında genç erkek öpmek aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında genc kızı öpmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında genç bir erkeği öpmek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir