AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadını boynundan öpmek

Kahve falında kadını boynundan öpmek

Kahve falında kadını boynundan öpmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, yüküne ortak olacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadını boynundan öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı hareketlerinin nedenlerine zemin hazırlamak veya kendi çıkarları için kullanmak adına gerçekleri çarpıtabilirler.

Kahve falında bir kadını boynundan öpmek kazancının günden güne çok artacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadını boynundan öpmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, rahatlığa ereceğine işaret eder.

Kahve falında erkeğin boynunu öpmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, ödeme güçlü çekeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin boynundan öpmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin boynundan öpmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğini boynundan öpmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına işaret eder.

Kahve falında erkeği boynundan öpmek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında boynundan öpmek en pahalı evlerde oturacağına, sabırla hayatına devam edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir