AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayarak askere gitmek

Kahve falında ağlayarak askere gitmek

Kahve falında ağlayarak askere gitmek yaşanan yokluğun biteceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayarak askere gitmek gördüyseniz:

  • Arkaya bakmadan ilerlemelisiniz.

Kahve falında ağlayarak askere gitmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine işaret eder.

Kahve falında ağlayan asker görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayarak asker uğurlamak aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, hanesinin bollukla dolacağına delalet eder.

Kahve falında ağlayarak gitmek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine tabir olunur.

Kahve falında tekrardan askere gitmek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına rivayet eder.

Kahve falında askere gidip geldiğini görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında askere gitmek hatalı yollara sapılacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında askere gitmek için hazırlık yapmak üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir