AnaSayfa / Genel / Kahve falında ikinci kez askere gitmek

Kahve falında ikinci kez askere gitmek

Kahve falında ikinci kez askere gitmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına inanılır.

Kahve falında ikinci kez askere gitmek gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardan tamam olarak kurtulabilirsiniz.

Kahve falında askere ikinci kez gitmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ikinci kez askere gitmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına işaret eder.

Kahve falında ikinci kez gelinlik giymek çok mutsuz olacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki kez evlenmek kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ikinci kez evlendiğini görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin ikinci kez öldüğünü görmek maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kezban görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ikinci kez gelinlik giydiğini görmek seçkin bir eleman haline geleceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir