AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın memesi görmek

Kahve falında kadın memesi görmek

Kahve falında kadın memesi görmek yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, dertleşerek moral bulacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kadın memesi gördüyseniz:

  • Ufukta aşk ya da sevgi dolu ilişkiler var.

Kahve falında kadın memesi tutmak arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında tek kadın memesi görmek işlerin günden güne daha da artacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın memesi yalamak hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına delalettir.

Kahve falında bir kadının memesini görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, kalp kırmaya inanılır.

Kahve falında memesiz kadın görmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük kadın memesi görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına alamet eder.

Kahve falında kadını memesinden öpmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, hatalı yollara sapılacağına inanılır.

Kahve falında kadın memesinden süt sağmak çareyi başka yerlerde arayacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir