Kahve falında bir kadının memesini görmek

Kahve falında bir kadının memesini görmek evinde bereketin eksik olmayacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına işaret eder.

Kahve falında bir kadının memesini gördüyseniz:

  • Yakın bir gelecekte, aslında söylediklerinizin farkında olduklarının işaretlerini algılamaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında kadının memelerini okşamak dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kadının kendi memesini görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında erkek kadın memesi görmek kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın memesi yalamak kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına inanılır.

Kahve falında erkekte kadın memesi görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, vefa göstereceğine inanılır.

Kahve falında büyük kadın memesi görmek rahatın ve konforun geleceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında kadın memesini emmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın memesi okşamak hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top