AnaSayfa / Genel / Kahve falında külot satmak

Kahve falında külot satmak

Kahve falında külot satmak yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, parasının ve makamının artacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına delalettir.

Kahve falında külot satmak gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni dikkatle takip etmenizde fayda var.

Kahve falında külot satmak sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında külotlu erkek görmek işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe külotlu çorap görmek zenginlik elde edeceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına tabir olunur.

Kahve falında bayan külotu görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bayan külotu giymek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına delalet eder.

Kahve falında külot aramak çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bir sürü külot görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı külot giydiğini görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir