AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan külodu görmek

Kahve falında bayan külodu görmek

Kahve falında bayan külodu görmek gerçeklere yüz çevrileceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, önün açılacağına, başarısının artacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine, onlara galip geleceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayan külodu gördüyseniz:

  • Bir alım için bir dosta arkanızı dönüyorsunuz.

Kahve falında bayan külot görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına yorulur.

Kahve falında bayan külotu giymek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, fesada bulaşacağına işarettir.

Kahve falında bayan külotu görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bayan külodu görmek kendi patronu olacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek külotu görmek duygularının ön plana çıkacağına, gelecekte yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının külotunu giymek aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe külot görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz külot görmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir