AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın tarafından vurulmak

Kahve falında arkadaşın tarafından vurulmak

Kahve falında arkadaşın tarafından vurulmak bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşın tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla hızlı harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşı tarafından vurulmak sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaş tarafından vurulmak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşın tarafından vurulmak üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sol tarafından vurulmak sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında babası tarafından silahla vurulmak bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine işaret eder.

Kahve falında terörist tarafından vurulmak hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına delalettir.

Kahve falında sevgili tarafından vurulmak ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baba tarafından silahla vurulmak yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir