AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaş tarafından vurulmak

Kahve falında arkadaş tarafından vurulmak

Kahve falında arkadaş tarafından vurulmak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, başarılı adımlar atacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaş tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Yeni atılımlar sizi oldukça zor durumlara sokabilir.

Kahve falında arkadaş tarafından vurulmak özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşın tarafından vurulmak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşı tarafından vurulmak yanlış işlere girip mutsuz olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından vurulmak maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin biri tarafından vurulmak uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşman tarafından silahla vurulmak elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silah tarafından vurulmak kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın tarafından vurulmak ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir