AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın kadınla evlenmek

Kahve falında kadın kadınla evlenmek

Kahve falında kadın kadınla evlenmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, şifa bulacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına alamet eder.

Kahve falında kadın kadınla evlenmek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız veya maddi başlıklı konular söz konusu olduğu için, ne yapacağınız üzerine etraflıca düşünülmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla evlenmek yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, fal sahibinin içine kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kadınla evlendiğini görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir kadınla evlenmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çirkin kadınla evlenmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında evli bir kadınla evlendiğini görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında kadın evlendiğini görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dul bir kadınla evlendiğini görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok kadınla evlenmek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir