AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli bir kadınla evlendiğini görmek

Kahve falında evli bir kadınla evlendiğini görmek

Kahve falında evli bir kadınla evlendiğini görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, kısmetin ve şansın açılacağına tabir olunur.

Kahve falında evli bir kadınla evlendiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizi yönlendirmesine izin vermek istemeyebilirsiniz.

Kahve falında evli kadının tekrar evlendiğini görmek sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında evli bir kadının yeniden evlendiğini görmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında evli bir kadının başkasıyla evlendiğini görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına işaret eder.

Kahve falında evli kadınla evlenmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli kadının kocasıyla evlendiğini görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli bir kadınla evlendiğini görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, sermayenin harcandığına değeceğine delalet eder.

Kahve falında evli bir kadınla evlenmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir