AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kadınla evlendiğini görmek

Kahve falında sevdiği kadınla evlendiğini görmek

Kahve falında sevdiği kadınla evlendiğini görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kadınla evlendiğini gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerine karışmamanızda fayda var.

Kahve falında sevdiğin kadınla evlenmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kadınla evlenmek rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği kadınla evlendiğini görmek aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına rivayet eder.

Kahve falında evli bir kadınla evlenmek hayır işleri yapacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadınla evlenmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında evli bir kadının başkasıyla evlendiğini görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, ağır günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı kadınla evlenmek hayatının tamamen altüst olacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın kadına evlenmek zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, dertlerin ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir