AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok kadınla evlenmek

Kahve falında çok kadınla evlenmek

Kahve falında çok kadınla evlenmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında çok kadınla evlenmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapılması gerekiyorsa, kendiniz için en iyi pazarlık şartlarını oluşturmalısınız.

Kahve falında evli bir kadınla evlenmek darp edileceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek hastalıkların da kalıcı olmayacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kadınla evlendiğini görmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini başka kadınla evlendiğini görmek rızkın genişleyeceğine, rahatlık içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadının kadınla evlendiğini görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla evlenmek başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdığı bir kadınla evlenmek beyaz ise güzel bir haber alınacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında dul bir kadınla evlendiğini görmek eşi tarafından yüceltileceğine, birçok dertle muhatap olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir