AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın evlendiğini görmek

Kahve falında kadın evlendiğini görmek

Kahve falında kadın evlendiğini görmek alacaklıların kapısını aşındıracağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın evlendiğini gördüyseniz:

  • Hayallerinizden veya hedeflerinizden bahsederken sadece olumsuz yönlerini hatırlatıyor olabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla evlenmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli kadınla evlenmek eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın kocasının evlendiğini görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında birden fazla kadınla evlenmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine inanılır.

Kahve falında kapalı kadınla evlenmek yüksek bir makama geleceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına yorulur.

Kahve falında boşanmış kadınla evlenmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında bir kadının evlendiğini görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli kadının başkasıyla evlendiğini görmek kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir