AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir kadınla evlenmek

Kahve falında başka bir kadınla evlenmek

Kahve falında başka bir kadınla evlenmek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, sermaye elde edeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir kadınla evlenmek gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili bir kadına karşı dikkatli olmanız gerekmektedir.İş iniz bir kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Kahve falında evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek mülk sahibi olacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir kadınla evlenmek her çalışması ile büyük ses getireceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka kadınla evlenmek kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini başka kadınla evlendiğini görmek ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında kocasını başka kadınla evlendiğini görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, maddi yükünün artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının başka kadınla evlendiğini görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir