AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın kadına öpmek

Kahve falında kadın kadına öpmek

Kahve falında kadın kadına öpmek şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, büyük borçların altında ezileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına yorulur.

Kahve falında kadın kadına öpmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz yoksa sürpriz bir şekilde gelişen bir davette biriyle tanışacaksınız.

Kahve falında evli bir kadını öpmek sorunların günden güne artacağına, onlarla ayrı düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kadının dudağından öpmek hayat düzeninin alt üst olacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında ölü kadının elini öpmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına delalet eder.

Kahve falında bir kadını ağzından öpmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kadını öpmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında kadını boynundan öpmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kadınla dudaktan öpmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, ona kol kanat gereceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığı kadını öpmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, itibarının ve makamının artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir