AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın hakim görmek

Kahve falında kadın hakim görmek

Kahve falında kadın hakim görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, artık kötü günler yaşamayacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kadın hakim gördüyseniz:

  • Ateşli kişiliğinizi kendinize zarar verebilecek bir silah gibi kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında kadın hakim görmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mahkeme ve hakim görmek bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında kendini hakim görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında hakimler görmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık hakim görmek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, kazancın devamlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendine hakim olmak Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında hakimlik sınavını kazanmak doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına delalettir.

Kahve falında hakim ve avukat görmek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir