AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine hakim olmak

Kahve falında kendine hakim olmak

Kahve falında kendine hakim olmak terfi alamayacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendine hakim olmak gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz durumunda evinizde veya yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında kendini hakim görmek maddi olarak zarar edileceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına delalettir.

Kahve falında hakime hanım görmek düşmanından kurtulmaya, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına işarettir.

Kahve falında hakim olmak iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine delalettir.

Kahve falında mahkeme ve hakim görmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hakim ve avukat görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine alamet eder.

Kahve falında hakimle konuşmak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına işarettir.

Kahve falında hakimin elini öpmek sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına işaret eder.

Kahve falında hakim mahkeme görmek işinin aksayacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir