AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini hakim görmek

Kahve falında kendini hakim görmek

Kahve falında kendini hakim görmek ferah düzeyinin yükseleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, her daim temkinli olacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, mutluluktan havalara uçacağına inanılır.

Kahve falında kendini hakim gördüyseniz:

  • Size gereğinden fazla sorumluluk yükleyecek işlerin altına elinizi sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında hakim olduğunu görmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hakim savcı görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, hastalıklarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hakim mahkeme görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Kahve falında hakim karşısına çıkmak hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hakim cübbesi görmek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına yorulur.

Kahve falında mahkemede hakim görmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini hakim görmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında savcı ve hakim görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir