AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık hakim görmek

Kahve falında tanıdık hakim görmek

Kahve falında tanıdık hakim görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık hakim gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da birlikte çalıştığınız bir kişi size rahatsızlık veriyor olabilir.

Kahve falında tanıdık hakim görmek kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet eder.

Kahve falında mahkeme ve hakim görmek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında hakim olduğunu görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına alamet eder.

Kahve falında hakime hanım görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine inanılır.

Kahve falında mahkemede hakim görmek Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına yorulur.

Kahve falında hakim görmek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında hakime ifade vermek maddi olarak çok rahat edeceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında birinin hakim olduğunu görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir