AnaSayfa / Genel / Kahve falında hakimlik sınavını kazanmak

Kahve falında hakimlik sınavını kazanmak

Kahve falında hakimlik sınavını kazanmak elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında hakimlik sınavını kazanmak gördüyseniz:

  • Elinize çok çeşitli haberler ulaşabilir veya ortaya çıkan yararlı bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Kahve falında hakimlik sınavını kazanmak işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hakim cübbesi görmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında yılana hakim olmak kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, bundan güç ve cesaret alacağına işaret eder.

Kahve falında hakim ve avukat görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında hakimle konuşmak büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, alanında marka bir isim olacağına işarettir.

Kahve falında kendine hakim olmak sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, aldığı borçların katbekat artacağına inanılır.

Kahve falında hakim olmak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında hakimin elini öpmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir