AnaSayfa / Genel / Kahve falında hakim ve avukat görmek

Kahve falında hakim ve avukat görmek

Kahve falında hakim ve avukat görmek böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hakim ve avukat gördüyseniz:

  • Neler yapabileceğinizi görmek isteyen kişilerle açık konuşmalısınız.

Kahve falında hakim ve avukat görmek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avukat arkadaşını görmek atılan adımların başarıya çıkacağına, işlerini yoluna sokacağına yorulur.

Kahve falında çok avukat görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına yorulur.

Kahve falında avukat arkadaş görmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine delalettir.

Kahve falında avukat olmak çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında boşanma avukatı görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında kendi avukatını görmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine inanılır.

Kahve falında avukatla konuşmak atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir