AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahkeme ve hakim görmek

Kahve falında mahkeme ve hakim görmek

Kahve falında mahkeme ve hakim görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, hasta ve zor geçireceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mahkeme ve hakim gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiler olarak güçlü olmakla birlikte, şansınız bunun tam tersidir.

Kahve falında mahkeme ve hakim görmek ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, galibiyetlerinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mahkemede hakim görmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında hakim mahkeme görmek her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hakim savcı görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına inanılır.

Kahve falında kendine hakim olmak eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına inanılır.

Kahve falında hakim karşısına çıkmak sorunların biteceğine, borçların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hakimin elini öpmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, daima secde ve şükür edeceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık hakim görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir