AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah insan gölgesi görmek

Kahve falında siyah insan gölgesi görmek

Kahve falında siyah insan gölgesi görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, zor durumda bırakacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, geçmişi unutup geleceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında siyah insan gölgesi gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinin dışında da insanlardan egoistçe yaklaşımlar görebilirsiniz.

Kahve falında siyah insan gölge görmek istediği herşeye ulaşabileceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize alamet eder.

Kahve falında siyah insan gölgesi görmek moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına yorulur.

Kahve falında insan gölgesi görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında siyah gölge görmek yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah gölgeler görmek Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine işaret eder.

Kahve falında adam gölgesi görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, şükredeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi gölgesini görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek gölgesi görmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir