AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah giysili kadın görmek

Kahve falında siyah giysili kadın görmek

Kahve falında siyah giysili kadın görmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, getirisinden daha fazla olacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına işaret eder.

Kahve falında siyah giysili kadın gördüyseniz:

  • İş yükünüzü hafifletmek istiyor olabilirler.

Kahve falında siyah giysili kadın görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında siyah giysi almak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında siyah giysili birini görmek büyük bir rahatlama yaşayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah giysili adamlar görmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah giysili adam görmek bunun farkına varacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah giysili görmek her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz giysili kadın görmek iyi insanlarla arkadaş olunacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın giysisi görmek sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, maddi zararın büyük olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir