AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi giysi giymek

Kahve falında kahverengi giysi giymek

Kahve falında kahverengi giysi giymek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya, küslerin ve kırgınların barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi giysi giymek gördüyseniz:

  • Sevginizi göstermeli veya pratik olmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında kahverengi giysi giymek bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kahverengi giysi görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında ipek giysi giymek herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bol giysi giymek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı giysi giymek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ıslak giysi giymek yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin giysisini giymek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulur.

Kahve falında güzel giysi giymek büyük tartışmaların yapılacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir