AnaSayfa / Genel / Kahve falında genital akıntı görmek

Kahve falında genital akıntı görmek

Kahve falında genital akıntı görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, evini ve ailesini unutacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında genital akıntı gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza farklı açılardan yaklaşabilir veya bazı işleri farklı şekilde yaklaşımlarla ele alabilirsiniz.

Kahve falında genital akıntı görmek birçok yeni bağlantı kurulacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın genital organ görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine yorulur.

Kahve falında genital bölgeyi traş etmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında genital bölgeyi görmek çok daha büyük işlere gireceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kıllı genital bölge görmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına yorulur.

Kahve falında genital bölge görmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek genital organı görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına inanılır.

Kahve falında genital bölgeyi temizlemek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir