AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın ceketi giymek

Kahve falında kadın ceketi giymek

Kahve falında kadın ceketi giymek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında kadın ceketi giymek gördüyseniz:

  • Fırsatları değerlendirmekte tereddütünüz olmamalıdır.

Kahve falında kadın ceketi giymek fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına delalettir.

Kahve falında kadın ceketi görmek kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin ceketini giymek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, borcunun da hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında ceketi ters giymek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine işarettir.

Kahve falında yeni bir ceket giymek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında krem ceket giymek yeni girişimlerde bulunacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babaya ceket giydirmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında bol ceket giymek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir