AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın ceketi görmek

Kahve falında kadın ceketi görmek

Kahve falında kadın ceketi görmek yeni ev eşyaları alınacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, idealist davranacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın ceketi gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya evinizle ilgili bir değişim olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında kadın ceketi görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın ceketi giymek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı kadife ceket görmek başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında siyah ceket çıkarmak arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin ceketini giymek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli ceket görmek maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ceket satın almak verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında yün ceket görmek hayırlı bazı adımlar atacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir