AnaSayfa / Genel / Kahve falında krem ceket giymek

Kahve falında krem ceket giymek

Kahve falında krem ceket giymek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında krem ceket giymek gördüyseniz:

  • Yolunuza çıkan kişiler olabilir.

Kahve falında krem ceket giymek düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında krem rengi ceket görmek amaçlarınızın gerçekleşeceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine alamet eder.

Kahve falında krem pantolon giymek rahat bir yaşama kavuşulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında krem rengi mont giymek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine işarettir.

Kahve falında krem rengi etek giymek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında krem rengi çizme giymek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında krem renginde elbise giymek yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına rivayet eder.

Kahve falında krem mont giymek kazancının günden güne düşeceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir