AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir ceket giymek

Kahve falında yeni bir ceket giymek

Kahve falında yeni bir ceket giymek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına, yeni kişilerle tanışacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, neşeyi ve sağlığı bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bir ceket giymek gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeylerle ihtiyacınız olanlar birbiriyle örtüşmüyor.

Kahve falında yeni bir ceket giymek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni deri ceket giymek içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni ceket giymek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata işarettir.

Kahve falında yeni deri ceket görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında yeni bir ceket almak emeklerinin yarıda kalacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kirli ceket giymek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında krem ceket giymek ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üst üste ceket giymek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir