AnaSayfa / Genel / Kahve falında bez yemek

Kahve falında bez yemek

Kahve falında bez yemek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında bez yemek gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi, ödemeleri veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında bez yemek yaşam standartlarının artacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında kirli bebek bezi görmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah bez parçası görmek her anlamda feraha kavuşacağına, nimet ve berekete ereceğine işaret eder.

Kahve falında bez bebek yapmak elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvaletten bez çıkarmak ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına alamet eder.

Kahve falında bez torba görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına inanılır.

Kahve falında bebek bezi değiştirmek maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine işaret eder.

Kahve falında yırtık bez görmek ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir